Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FC Chýnov - FK Hluboká

13.04.2011 08:14

 

 

V nedělním větrném odpoledni zavítala Hluboká na hřiště posledního Chýnova. Tradičně nekvalitní trávník, předurčoval že se nebude hrát nikterak kombinační fotbal. Hluboká se ovšem s terénem,kdy první půli hrála do kopce proti větru a druhou naopak, popasovala lépe a utkání bez menších problémů zvládla.

Už ve 2.minutě se mohli dočkat hlubočtí gólu. Vácha vyslal dlouhý pas dopředu. Míč se trošku zbrzdil ve vzduchu a Dudek se dostal před domácího obránce. Bohužel jeho pokus vytěsnil špičkou kopačky domácí brankář Soukup. V 6.minutě už se hosté dočkali. A opět u toho byli stejní hráči. Vácha doběhl odražený míč. Z rohu malého vápna přihrál volnému Dudkovi před odkrytou branku a ten se nemýlil – 0:1. Ve 12.minutě zatáhl míč do vápna Horejš nahrál nabíhajícímu Hájkovi, bohužel jeho střelu do odkryté branky zblokoval jeden z domácích obránců. Ve 20.minutě vyslal Lukáš Adam kolmicí za beky rozběhnutého Hájka, ten střílel těsně vedle. Poté se osmělili i domácí. Bohužel pro ně stál v brance výborně připravený Brašnička a ani jeden ze dvou nebezpečných pokusů nepustil za svá záda. Pak se zlobili hlubočtí,když byl v šestnátce evidentně stažen Hájek. Píšťálka rozhodčího Vítka, ale zůstala němá. Do poločasu mohl přidat druhou branku Hluboké Lukáš Adam. Po náražečce s Dudkem, ale střílel jen do míst kde stál připravený brankář Soukup.

Druhou půli hráli hlubočtí po větru a z kopce. Domácí už prakticky neohrozili Brašničku a čekali kdy přijde druhý direkt. V 52.minutě jej měl na kopačce Dudek, ale podruhé v zápase jej vychytal Soukup. V 65.minutě si na roh Maška naskočil Vácha, míč směřující do branky vykopl na poslední chvíli jeden z domácích beků. V 70.minutě hledal Dudek před brankou Horejše. Tomu scházel k zakončení pověstný krůček. V 81. přihrál Dudek do zakončení rozběhnutému Štabrňákovi, ten ale místo zakončení volil přihrávku, kterou odvrátili domácí obránci. V 86.minutě přišla hlubocká pojistka. Hlubocký Marhoun odvrácel míč na hranici vlastní šestnáctky, ten si to namířil rovnou k nohám rozběhnutého Dudka a ten s přehledem překonal Soukupa – 0:2.

Hluboká si tak připsala po dlouhé době 3 body ze hřiště soupeře. V dalším kole přivítá Hluboká na svém hřišti celek Jankova, který vyhrál poslední tři duely a tak hlubocké nečeká nic jednoduchého. Utkání začíná v neděli v 17 hodin.

FC Chýnov 0:2 FK Hluboká ( 0:1 ) branky: 6. a 86. Dudek

Sestava: Brašnička – Vácha,Stráský,Čer­mín,Jonáš – Benhák (77.Štabrňák),Adam L.,Marhoun,Ho­rejš(83.Adam T.) – Hájek(60.Mašek),Du­dek