Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FC Písek B - FK Hluboká

24.05.2011 11:00

 

Hluboká cestovala po 5 výhrách v řadě do Písku, kde se utkala s rezervou třetiligového A týmu. Hlubočtí postrádali na lavičce z rodinných důvodů hlavního trenéra Karla Váchu. Jeho žezlo tedy převzal asistent Milan Dudek s přáním protáhnout vítězně tažení a šlapat třetímu Krumlovu na paty.

První půl hodina zápasu se dá označit jako hlubocký zmar. Hráči působili jako spící Růženky a domácí torzo hráčů seskládané na poslední chvíli, bylo všude dřív a Hlubokou přehrávalo. V 16.minutě se vydal na sólo stoper Hluboké Hájek. Na polovině hřiště, ale zbytečně ztratil míč. Domácí si šli do rychlého kontru, když se uvolnil po pravé straně Keclík. Nahrál před branku, kde byl nikým nepokrytý Nousek a ten otevřel gólový účet zápasu 1:0. O pár chvil později si dlouho zahrával se zpracováním Jonáš, chytře mu míč uzmul Chytrý a Jonáš jej těsně před šestnáctkou fauloval. Standartní situaci zahrával Štrajt a hlubocký brankář Brašnička vytáhl první parádní zákrok. Hluboká se konečně po půl hodině začala probouzet. První vizitku domácímu brankáři Hlaváčovi poslal Mašek. Jeho pumelice se jen těsně mihla kolem pravé tyče. Ve 36.minutě se znovu osvědčilo známé „nedáš dostaneš“. Marhoun zahrával přímý volný kop, brankář hlaváč jej podběhl a míč skončil na břevně. Míč se od břevná odrazil k dobíhajícímu Kuralimu, který jej posílal do odkryté branky, ale vracející se Hegenbart jej na lajně stačil odkopnout. Odkupnutý míč, ale na šestnáctce zachytil hlubocký Hájek a snažil se jej poslat znovu do branky. V tom mu zabránil evidentním šlapákem jeden z domácích hráčů. Rozhodčí Vidlák nechal pokračovat ve hře a ani domácí hráči hru nepřerušili. A tak se hra rychle dostala na hlubockou polovinu, kde se Nousek objevil tváří v tvář Brašničkovi a krásným lobem zvýšil na 2:0. Hlubočtí cítili křivdu. Navíc byl Hájek odnesen na nosítkách s naštípnutou zánártní kůstkou. Tento moment, ale hlubocké nakopl. Těsně před přestávkou prodloužil míč hlavou na zadní Benhák, kde byl nabíhající Kurali a ten ranou z voleje snížil – 2:1.

Do druhé půle šla Hluboká s jediným cílem otočit vývoj utkání na svou stranu. A hned v první minutě předvedla krásnou vyrovnávací akci. Kurali potáhl míč po velkém vápně,přihrál Dudkovi, který dloubáčkem za beky vrátil míč zpět rozběhnutému Kuralimu a i on si dloubáčkem přehodil vybíhajícího brankáře Hlaváče a vyrovnal na 2:2. Za pár minut vybídl ke skórování zpětnou přihrávkou Kurali – Dudka. Tomu střela vůbec nesedla a skočnila v koši brankáře Hlaváče. Další rychlý kontr Hluboké zakončoval znovu Dudek, ale jeho střela opět postrádala razanci i přesnost. Až v 70.minutě se Hluboká dosčkala vítězné branky. Akci začal u vlastní šestnáctky Vácha, přihrál Dudkovi který z první sklepl Lukáši Adamovi a ten prvním dotekem vyslal do sóla rozběhbutého Kuraliho. Ten si počínal jako starý mazák a třetí brankou v zápase tak uzavřel svůj hattrick. Pak se ozvali i domácí, ale povedenou střelu Hegenbarta vyrazil výtečně na roh Brašnička. V závěru se ještě vydal předčasně pod sprchy domácí brankář Hlaváč, když ztrestal daleko od své svatyně unikajícího Dudka. Hluboká si nakonec odvezla zaslouženě tři body z Písku. Za které může poděkovat výborně hrajícímu Kuralimu.

Hluboká tak díky 6. výhře v řadě ztrácí na 3.Krumlov už jen jeden bod. Důležitý krok ke třetímu místu musí udělat v dalším kole doma. Kde se utká s mužstvem Roudného, se kterým už více jak 4 roky nebodovala. Utkání začíná v neděli v 17 hodin.

FC Písek 2:3 FK Hluboká (2:1) branky: 16. a 36. Nousek M. – 43.,46. a 70. Kurali

Sestava: Brašnička – Vácha,Stráský,Há­jek(37.Benhák),Jo­náš – Horejš,Marhou­n,L.Adam,Mašek – Kurali,Dudek(88­.Adam T.)