Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FK Hluboká - Dražice

29.09.2010 08:57

 

O tom že fotbal nemá logiku se hlubočtí hráči přesvědčili v domácím zápase s posledními Dražicemi. Ač měli po celý zápas jasnou místy až drtivou převahu,soupeř který se dostal k šestnátce domácích jen 4krát dokázal z minima vytěžit maximum a v 95.minutě obrat domácí o všechny body.Hluboká se tak příblížila sestupovému pásmu na 2 body,ikdyž tabulka je natolik vyrovnaná že od páté Kaplice ji dělí jen 4 body.

 

    Utkání bylo ze začátku vyrovnané hra se odehrávala ve středu hřiště a oba týmy se snažily zvyknout si na velmi podmáčený terén,který dál sužoval déšť. První zahrozili domácí,když se za obranu dostal Kurali a postupoval sám na brankáře Rokose,ovšem střelu uspěchal a míč skončil mimo tři tyče. O pár chvil později to byl znovu Kurali,který po přihrávce Winklera z malého vápna neusměrnil míč do sítě. Ve 20.minutě o sobě dali vědět i hosté Peclinovský uháněl směrem na hlubockou branku,Stráský mu sice vypíchl míč skluzem,ale přímo do běhu Pincovi a jeho přízemní střelu výtečně vyrazil brankář Brašnička. Pak ale útočili znovu domácí, střelu Marhouna vykopával už za překonaným brankářem Rokosem  Fořt.Ve 30.minutě se opřel do míče z 25 metrů Dudek a Rokos měl s jeho pokusem velké problémy. O dvě minutky později ze stejné vzdálenosti pálil Stráský,ale jeho pokus orazítkoval pouze břevno.A tak udeřilo na druhé straně Čermín fauloval ve vápně Peclinovského a Voneš z nařízené penalty poslal hosty do vedení - 0:1.Pro domácí to byl šok,který je přibrzdil v jejich aktivitě.

    Druhou půli začli hlubočtí špatně prvních 5 minut se nemohli dostat do hry. Od 50.minuty ale přibili svého soupeře na jejich polovině,bohužel jejich nájezdy končili u šestnáctky soupeře a nebo jejich střely blokovali hostující hráči.Když z 11 střeleckých pokusů ve druhé půli prošli na branku jen 2.V 53.minutě se po rohu na zadní tyči objevil osamocený Čermín,ale jeho střela skončila těsně vedle. O chvilku později po zpětném centru Kuraliho hlavičkoval Janoušek,jeho pokus překonal Rokose,ale míč skončil jen na boční síti.V 65.minutě se po dalším rohu tlačil do zakončení Čermín,bohužel neúspěšně. A tak se hlubočtí dočkali až v 75.minutě kdy si na míč po dalším z mnoha rohových kopů naskočil Janoušek a neomylně srovnal skóre - 1:1. Domácí chtěli strhnout vítězství na svou stranu a dál se tlačili do útoku,nejblíže ke gólu měl Tomáš Adam,ale odražený míč nedokázal uklidit do Rokosovy branky. A tak přišel trest v páté minutě nastavení se dostal míč před Brašničku,kde se jej snažil odkopnout Čermín,bohužel trefil nohy dražického Pince od kterého se míč odrazil do branky - 1:2.Hluboká si tak vypila kalich hořkosti až do dna. V sobotu přivítá na svém hřišti mladý tým Písecké rezervy,proti které se bude určitě snažit revanžovat za výsledky jak divákům,tak trenérům a vedení. Výkop utkání je v sobotu v 10:15.

Karel Vácha (trenér Hluboké): „Snažili jsme se vyhrát, ale nakonec jsme o gól prohráli. Zbytečně jsme prohospodařili tak na padesát minut vlastní nedůraznou hru bez pohybu. Ve druhém poločase jsme už ten čas nestačili dohnat, zvlášť když máme problém s koncovkou. Že jsme prohráli, je pro nás krutý, ale nezasloužili jsme si ani vyhrát.“

Sestava: Brašnička - Mašek(58.Horejš),Čermín,Stráský,Jonáš - Adam L.,Janoušek,Marhoun,Winkler(72.Štabrňák) - Kurali,Dudek(67.Adam T.)

FK Hluboká 1:2 Dražice ( 1:1 )

Branky: 75.Janoušek - 37.Voneš z penalty,90.+5 Pinc