Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FK Hluboká - FC Písek B

04.10.2010 08:02

 

Hlubočtí přivítali v sobotu na svém hřišti mladý tým písecké rezervy, která přijela s novou africkou posilou pro A tým Kabou Mamandym. Ten trápil domácí hráče společně se Šáfarikem asi nejvíce,ale na body to nestačilo. Hlubočtí tak odčinili předchozí zaváhání z domácího zápase s Dražicemi a připsali si velmi cenné tři body.

    Hlubočtí nastoupili stále bez distancovaného Dušana Váchy a bez zraněných Filipa a Lukáše Dudků.Utkání začlo v pomalejším tempu a prvních 25 minut spíše nudilo. Diváky tak vytrhla ze sedaček až akce z 28.minuty a hned byla gólová.Kurali přihrál Janouškovi a ten otevřel gólový účet utkání - 1:0. To domácí nastartovalo a mohl to být Kurali,který měl na kopačkách dvě velké příležitosti. Ale ačkoliv v obou případech si obhodil vybíhajícího brankáře Mareše,tak ho pokaždé na brankové čáře zaskočil vracející se stoper Pichlík. Ve 40.minutě vypálil z dobrých 30 metrů domácí kapitán Čermín a jeho plavající pumelici s problémy vyškrábl Mareš na roh. Z toho opět udeřilo. Brankář Mareš zachytil Adamův roh a vyslal do brejku Šafárika ten obešel Jonáše a naservíroval míč na nabíhajícího Nouska,který ve skluzu prostřelil brankáře Brašničku. Do šaten se šlo tak za nerozhodného stavu.

 

    Úvod druhé půle začali lépe domácí a po centru Kuraliho hlavičkoval nad Horejš. O chvilku později se uvolnil na pravé straně Horejš odcentroval a míč padájící za záda brankáře Mareše odhlavičkoval na roh Kysela. Z tohoto rohu se dostal odražený míč k volnému Stráskému,ale jeho tečovanou střelu vykopl naposlední chvíli z brankové čáry všudybyl Pichlík. A tak udeřilo až v 58.minutě to si na roh Marhouna naskočil na přední tyči Kurali a poslal domácí opět do vedení - 2:1. Pak přebrali iniciativu utkání hosté a největší problémy jim dělal rychlonohý Mamandy,který připravoval šance pro Šafárika. Ten si ovšem neobul střelecké kopačky a zahodil co se dalo. První příležitost mu připravil jinak v pohodě chytající Brašnička,kterému vypadl centr Mamandyho přímo k nohám Šafárika,ovšem své zaváhání ihned napravil když jeho střelu skryl do své náruče. O chvilku později Mamandy přihrával mezi penaltu a malé vápno Šafárikovi jeho pokus ale skončil nad domácí brankou. Poté přirával Mamandy pod sebe znovu na Šafárika,míč směřující do branky,ale reflexivně vyrazil na roh Brašnička. Do čtvrtice souboj Šafárik Brašnička,Hegenbart vyslal kolmicí za beky Šafárika toho ale v sólovém nájezdu vychtal skvělý Brašnička. A tak přišel trest. Nebyla to ani minuta co byl na hřišti střídající Benhák,který se uvolnil na pravé straně a byl nedovoleně sražen v šestnátce. Míč si na značku pokutového kopu postavil kapitán Čermín a proměněnou penaltou dal výsledku konečnou podobu - 3:1.

 

Další zápas čeká hlubocké hráče na hřišti Roudného. Utkání se hraje v sobotu od 16 hodin.

 

Karel Vácha (trenér Hluboké): „Písek byl silný soupeř, ale řekl bych, že to bylo celkem vyrovnané utkání. Dokázali jsme dát tři góly, oni přes svoje příležitosti jenom jeden. Ale to i díky tomu, že nám vynikajícím způsobem zachytal mladej Brašnička. Byli jsme v koncovce efektivnější, i proto jsme vyhráli. Těžko někoho samotnýho chválit, nebo že někdo hrál hůř, bojovali všichni, nasazení bylo maximální. Dobře zahrál Pepa Kurali, ale i další, Lukáš Adam, Marhoun, Winkler, chcete celou sestavu?“

 

Sestava: Brašnička - Štabrňák,Čermín,Stráský,Jonáš - Winkler,Janoušek(63.Adam T.),Marhoun,Adam L.(50.Mašek) - Kurali,Horejš(83.Benhák)

 

FK Hluboká 3:1 FC Písek B ( 1:1 )

branky: 28.Janoušek,58.Kurali,84.Čermín z penatly - 41.Nousek