Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FK Hluboká - Sokol Čížová

16.09.2010 15:57

 

Hlubočtí fotbalisté hostili ve své domácí premiéře loni druhou Čížovou. Po oboustranně ospalém prvním dějství přišlo pár světlých okamžiků až po necelé hodině, kdy se zablýsklo před oběma brankami. Nakonec se oba celky rozešly spravedlivou remízou.

V podzámčí to až do 57. minuty byla velká nuda. Nudili se brankáři i diváci. Do té doby najdeme pouze tři momenty, které stojí za zmínku. Jako první zahrozil hostující Moravec střelou vedle, stejně si na druhé straně počínali Adam,který v nadějné pozici pálil nad a Lukáš Dudek,který z 35 metrů střílel těsně vedle. Čížová byla zalezlá na vlastní obrané polovině a hlubočtí se přes její obraný blok jen těžko dostávali.

Teprve s nástupem do druhé půle Hlubočtí ožili a po prospané první půli zatlačili hosty na vlastní polovinu. Z tlaku přišly pochopitelně i šance. Ve zmiňované 57. min. se ocitl na rohu malého vápna sám před brankářem Adam, ale zbrkle střílel levačkou vedle. O minutu později chyběl jen kousek hlavičce Dušana Váchy. Do další dobré příležitosti se dostal po centru Adama Janoušek,ale špatně si míč zpracoval a Kurali nastřelil jen bránícího hráče hostí.Čížová se postupně začala probouzet z popřestávkové pasivity a pomalu začala vystrkovat růžky. Jako první zahrozil střídající Jindřich, který na hrotu doplnil osamoceného Rybáka. V 68. min. prošel s míčem u nohy až do vápna, ale se slabým zakončením neměl Filip Dudek sebemenší problémy.Pět minut před koncem mohl otevřít skóre Horejš, exřevnický brankář Rams,ale včasným vyběhnutím gólu zabránil. V závěru si dvě příležitosti vypracovali Čížovští. Po Horově centru měl gól na noze zblízka Rybák, ale míč dobře netrefil. Potom po rohovém kopu hlavičkoval Hovorka nad.

Utkání tak skočnilo bezbrankovou remízou,což nepotěšilo jak trenéry tak hráče Hluboké,kteří tak stále čekají na první plný bodový zisk a hlavně na to kdy se jim konečně probudí doposud spící útočníci.V dalším kole zajíždí Hluboká do Jindřichova Hradce a tam by konečně ráda bodovala naplno.

FK Hluboká 0:0 Sokol Čížová

Sestava: Dudek F. – Vácha,Stráský,Čer­mín,Jonáš – Adam(85.Benhák),Ja­noušek,Marhou­n,Horejš – Kurali(70.Win­kler),Dudek L.(78.Štabrňák)