Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FK Hluboká - ZVVZ Milevsko

21.03.2011 08:47

 

Hluboká v prvním jarním kole Krajského přeboru, přivítala na domácí umělé trávě, lídra z Milevska. Utkání se odehrávalo ve velmi dobrém tempu, ale chybělo koření fotbalu a to góly.

Obě mužstva vstoupila do utkání aktivně a byli to domácí kdo mohli otevřít skóre. Centr Lukáše Adama vyrazil brankář Horka jen k volnému Hájkovi, ten ale míč netrefil ideálně a míč pokryl ležící brankář Horka. Poté zahrozili i milevští. Když Čermín podběhl dlouhý nákop a Janouch se hnal sám na branku. Naštěstí pro domácí jeho střela skončila na tyči. Další povedou střelu vyslal na domácí branku Suchan, ale jeho pokus vyškrábl Brašnička na roh. Po tomto rohu následoval rychlý brejk hlubockých na jejímž konci byl po přihrávce L.Adama ve velmi dobré pozici Dudek, ale jeho slabý pokus Horka kryl. O chvilku později přišla další šance domácích L.Adam poslal dloubáčkem za obránce Dudka, který zpětnou přihrávkou hledal nabíhajícího Kuraliho na kterého zívala odkrytá branka. Dřív byl u míče ale hostující Petr a uklidil míč nad branku. Poslední příležitost v prvním poločase měl domácí Vácha, po rohovém kopu Hájka, ale hlavičkoval nad.

Druhý poločas se překvapivě odehrál v režii Hluboké. Domácí brankář krom dvou centrů, byl druhý poločas bez práce. Hned v úvodu druhé půle mohl rozhodnout Stráský. Po rohu Hájka pálil sám mezi penaltou a malým vápnem, ale míč skončil těsně nad. O chvilku později Hájek zahrál přímý kop z pravé strany. Jeho překvapivá střela pak skončila na tyči. Za 5 minut to byl znovu Hájek, který z rohu opět zazvonil Horkovi na tyč. Hluboká byla ve druhé půli jasně lepším týmem, ale stoprocentní příležitost si nevytvořila, ikdyž třikrát k ní měl blízko Dudek. Nejprve dokázala přesprintovat stopera Petra, ale i potřebný míč. Poté se dostal i do zakončení, ale akci zastavil zdvižený praporek. A nakonec po centru L.Adama na přední tyč hlavičkoval těsně vedle. Stejně jako v první půli měl i ve druhé poslední slovo hlavičkující Vácha. Ale i tentokrát skončil jeho pokus těsně nad Horkovou brankou.

Domácí Hluboká před zápasem určitě bod s Milevskem brala jako úspěch. Ovšem po předvedené hře a výkonu je to spíše ztráta. V tomto utkání byly 3 body opravdu blízko. V dalším kole zajíždí Hluboká na hřiště Čížové.

FK Hluboká 0:0 ZVVZ Milevsko

Sestava: Brašnička – Vácha, Hájek, Stráský, Čermín – Horejš(82.Winkler), L.Adam, Marhoun, Jonáš(89.Antoš) – Dudek, Kurali(77.Benhák)