Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

FK Jindřichův Hradec 1910 - FK Hluboká

16.09.2010 15:58

 

Hlubočtí zavítali v rámci 4.kola Krajského přeboru na hřiště Jindřichova Hradce s odhodláním,ko­nečně vstřelit branku a naplno bodovat. Tento plán jim vyšel jen z poloviny,ačkoliv minimálně bod si hlubočtí zasloužili. Bohužel paní štěstěna je v úvodu soutěže k hlubockým otočena zády.

Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí a stadion U Vajgaru zavítalo 250 diváků. A už v 5.minutě mohl tuto část obecenstva rozesmutnit hlubocký Marhoun,ale jeho výstavní střelo do šibenice zabránil efektním zákrokem brankář Plachý. V další hlubocké šanci se po rohu Marhouna ocitl Dudek,ale jeho střelu na přední tyči odvrátili domácí na další roh. Z toho mohlo opět udeřit,ale hlavičce Váchy chyběla větší přesnost. Poté se osmělili i domácí a rána Fruhaufa jen těsně minula Dudkovu svatyni. O pár chvil později si na cent Beneše naskočil domácí Kapias,ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče. A tak znovu zahrozili hlubočtí,ale rána Marhouna i hlavičkový pokus Kuraliho mířily doprostřed branky. Závěr první půle přinesl dvě branky. Jako první se radovali domácí,když přetažený centr Fruhaufa sklepl prsama Šenkýř Benešovi a jeho povedená rána skončila v šibenici – 1:0. Domácí se ale neradovali z dlouhého vedení už o dvě minuty později vhodil aut do šestnáctky Horejš, tam se výborně uvolnil Kurali,jeho střelu stačil brankář Plachý vyrazit jen před sebe a pro dobíhajícího Janouška nebyl problém jej doklepnout do odkryté branky – 1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Úvod druhé půle ovšem absolutně nezvládli hlubočtí a už po 30 vteřinách znovu prohrávali. Na pravé straně se uvolnil agilní Beneš a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování osamoceného Kučeru,který nabídnout příležitost s chutí využil 2:1. Hlubočtí byli zřejmě ještě v šatně a bylo jen štěstí že v dalších 5 minutách neinkasovali. Ovšem od 50.minuty existovalo na hřišti už jen jedno mužstvo a to Hluboká. Bohužel jejich koncovce buď sházela větší přesnost,jako při střelách Dudka. A nebo i patřičné štěstí,když centr Benháka brankář Plachý podběhl a míč se skutálel jen pár centimetrů vedle tyče. Po dalším centru Benháka znovu zazmatkoval brankář Plachý,ale Horejš jej z těžké úhlu nepřekonal. Poslední hlubocká akce mohla přinést vyrovnání Dudek prodloužil míč na vysunutého Váchu ten jej sklepl na šestnáctku kde se do míče opřel Tomáš Adam,bohužel míč skončil jen na tyči. A tak hlubočtí znovu body zvenku nepřivezli a dál čekají na první vítězství v nové sezoně.

V sobotu 4.září v 10:15 přivítá Hluboká na svém hřišti tým Chýnova,který prožívá stejný vstup do sezony jako hlubočtí. Tak doufejme že Hluboká konečně zabere bodově naplno a rozjede šňůru vítězných zápasů!!!

FK Jindřichův Hradec 1910 2:1 FK Hluboká (1:1) Branky: 40.Beneš,46.Kučera – 42.Janoušek

Sestava Hluboká: F.Dudek – Štabrňák,Vácha,­Čermín,Jonáš (80.Adam T.) – Adam L.(50.Benhák),Mar­houn,Janoušek,Ho­rejš (70.Winkler) – L.Dudek,Kurali