Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Hluboká nadělila "čtyráku" půltucet

16.02.2011 08:35

 

 

V sobotním utkání v němž Hluboká ještě mohla pomýšlet na celkové vítězství ve skupině, se jí postavil do cesty soupeř Čtyř Dvorů. Účastník I.A. třídy, ale moc velký vzdor neukázal a za konečný výsledek mohl být ještě rád.

Už úvodní minuty napověděli jakým směrem se bude utkání ubírat. Čtyry Dvory prakticky za celý zápas pořádně neohrozili branku hlubockého Brašničky. Ve 2.minutě postupoval sám ze strany Tomáš Adam místo zakončení,ale volil přihrávku na Benháka,ten ale pravý moment k zakončení prováhal. A tak se ujala až kombinace starších hráčů. Stráský si narazil s Dudkem,poté mu míč znovu předložil zpět na hranici šestnáckty a Dudek se přesnou ranou nemýlil – 1:0. O chvilku později mohl Dudek přidat druhý gól,když mu nádherným centrem posadil míč na hlavu Tomáš Adam,ale branku v dobré pozici minul. Další gól na sebe nechal čekat až do poloviny prvního poločasu,Tomáš Adam nevypustil centr,který musel brankář hostí jen boxovat. Míč si za šestnáctkou připravil špílmachr Stráský a halfvolejem zvýšil na 2:0. Pár minut před přestávkou domácí přidali ještě třetí gól. Výborným presingem zahnali hlubočtí čtyrácké do úzkých. Zpětnou přihrávku golmanovi pak výborně přečetl Dudek, byl u míče dřív než golman, obešel jej a uzavřel poločasové skóre do prázdné branky na 3:0.

Do druhé půle se ze stopera vysunul na hrot Hájek. A byl to především jeho poločasový festival neproměněných šancí. Celkem 5 krát se objevil za zády čtyráckých obránců, tváří v tvář brankáři, ale vyzrál na něj jen jedinkrát. Právě po této proměněné šanci bylo skóre 4:0 a mohl jej navýšit Lukáš Adam,který šel také sám,ale ikdyž překonal brankáře, míč do branky nenechal dojít jeden z vracejících se obránců. Na 5:0 tak zvyšoval Dudek. Chvilku před koncem se na levém kraji utrhl Jonáš, svými přešlapovačkami a klamavými pohyby se dostal až do šestnácky, kam se jako uragán vřítil Benhák. Jonáš mu naservíroval míč na zlatém podnose a pro Benháka už nebyl problém zasunout míč do branky – 6:0. V úplném závěru se pak k sólu z poloviny hřiště vydal Dudek, prokličkoval se až před brankáře, ale svůj čtvrtý gól v zápase nepřidal.

Hluboká tak uzavřela své účinkování v A skupině vítězně. Ačkoliv dosáhla stejného počtu bodů jako Krumlov a Dynamo U18, stačilo to na konečné 3.místo. Ve skupině o konečné umístění se tak utkají s týmy z Krajského přeboru, kterými budou Jankov a Lažiště.

Hluboká 6:0 Čt. Dvory ( 3:0 )

branky: 3 Dudek, Stráský, Hájek, Benhák

Sestava: Brašnička – Antoš, Hájek, Hála, Čermín – DaLippi, Marhoun, Stráský, Benhák – Dudek, T.Adam

Střídali: Jonáš a L.Adam