Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Hluboká obsadila 7.místo

01.03.2011 08:28

 

Hráči Hluboké nastoupili v přímém souboji o 7.místo s týmem Lažišť. K vítězství ve skupině o 7.-9. místo stačilo hlubocký hráčům bod. Utkání skončilo nakonec remízou, ale podle vývoje na hřišti mohou být hráči Lažiště velmi šťastní, že na závěr turnaje neodjeli s pořádným přídělem.

Prakticky celé utkání se hrálo na jednu branku. Nejprve neuznal rozhodčí gól Lukáši Adamovi, který stál v těsném ofsajdu. Poté neproměnili hlubočtí další slibnou příležitost po rohovém kopu Hájka a následném závaru před Vlkovou brankou. Skóre se tak měnilo až po půl hodině. Štabrňák vysunul za beky Dudka a ten svým 10.gólem v Zimní lize otevřel skóre. Poté měl šanci na zvýšení Horejš, ale brankáře Vlka neprostřelil. V závěru poločasu ovlivnilo utkání dva faktory. Nejprve Dudek neproměnil pokutový kop. A na druhé straně chyboval po střele Tesárka, jinak spolehlivý brankář Brašnička. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu – 1:1.

Druhá půle nabídla ještě větší tlak domácích, ale v cestě už ani tolik nestál brankář Vlk jako spíš špatně seštelovaná mířidla domácích borců, nebo dobře postavená konstrukce Vlkovi branky. Ta se rozezněla ve druhé půli celkem 6krát, ale gólu už se diváci nedočkali.

Hluboká tak obsadila konečné 7.místo. V celém turnaji prohrála jen jednou, ale za to výrazně. Tahle porážka jí v celkovém součtů může mrzet, protože nebýt tak vysoká hrála by určitě o první tři místa. Konečné skoŕe na turnaji 21:8. Krom jedné remízy a prohry, dokázala Hluboká zbývajících 5 utkání vyhrát. Před startem soutěže už jí čekají poslední dva soupeři v přípravě. Juniorka Dynama a generálka s Vodňany. Pak už hurá do jara a těžký začátek s prvními dvěma celky Krajského přeboru. Týmy Milevska a Čížové.

Hluboká 1:1 Lažiště ( 1:1 ) branky : Dudek – Tesárek

Sestava: Brašnička – Vácha, Stráský, Hájek, Čermín – L.Adam, Horejš, Marhoun, Štabrňák – Dudek, Kurali

Střídali: Jonáš, Antoš, Hála, Benhák, DaLippi, T.Adam