Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Hluboká se vrací do hry o čelo

10.02.2011 08:23

 

 

V nedělním slučném dopoledni nastoupila Hluboká proti dorostencům Dynama. Trené Karel Vácha, měl k dispozici opět jen 10 hráčů do pole,protože hlubocké hráče v týdnu doslova smetla chřipková epidemie a na úterním tréninku byla pouze pětice hráčů. K utkání tedy nenastoupili Lukášové Adam a Dudek, kapitán Čermín, Marhoun, Winkler, Štabrňák, Mašek, Hála, Antoš. Naopak jako dvojka se na lavičce objevil David Vokál.

Utkání nabídlo to co se od něj očekávalo. Velmi běhavého soupeře v podobě dorosteneckých mladíků a zkušenost ne o mnoho starších hráčů Hluboké. Už ve 2.minutě šla Hluboká do vedení. Nacvičenou standartku zahrál Janoušek na hlavu Hájka a ten otevřel skóre. Hájek byl z pozice stopera hodně pilný co se týče střelby na branku, když za první poločas vystřelil celkem 5krát. Poté dvakrát zahrozili i mladí jihočeši,ale v dobrých příležitostí stříleli mimo Brašničkovu branku. A tak se chvilku před pauzou opět radovali hlubočtí. Janoušek vybojoval míč na půli hřišti,kde jej převzal DaLippi,ten postupoval s míčem až před šestnáctku kde naznačil střelu a dloubáčkem posunul míč mezi beky na Horejše. Ten jednoho z beků elegantní kličkou posadil na zadek a předložil míč do prázdné branky Kuralimu, který se nemýlil – 2:0. O minutu později to mohlo být o tři branky,když se sám před brankářem ocitl Horejš,ale jeho pokus skončil na tyči.

Do druhé půle nastoupil místo Brašničky Vokál a nevedl si špatně, především výbornými výkopy zásoboval útočníky. Hluboká mohla zvýraznit svůj náskok,ale nůžky Kuraliho skončili opět jen na tyči. Pak se rozběhl z pozice stopera Hájek a milimetrovým pasem našel za beky rozběhnutého DaLippiho,ale jeho střela podél brankáře skončila těsně vedle. Branková konstrukce se zatřásla i na druhé straně, díky domácímu Stráskému,který trefil jednoho z domácích beků a míč po odrazu skončil na břevně. Ke konci utkání už domácím docházel dech,bylo vidět že hrají celé utkání v 11 lidech. Ale Dynamo zahodilo i tu největší šanci,když dva její hráči naskakovali na míč před prázdnou branku,ale koníčkem poslali míč nad břevno. V závěru se ale přeci jen dočkali. Po dlouhém výkopu,kterému předcházel přešlap brankáře Dynama, míč propadl za hlubockou obranu na Cihláře,ten obešel Vokála a do prázdné branky upravil na konečných 2:1.

Poslední utkání ve skupině čeká Hlubokou v neděli od 9 hodin proti Čtyrem Dvorům. Hluboká skončí ve skupině nejpíš na 3.místě, jen o skóre za Krumlovem a dorostem Dynama.

FK Hluboká 2:1 Dynamo ČB U18 ( 2:0 )

branky: Hájek, Kurali – Cihlář

Sestava: Brašnička (46.Vokál) – Vácha, Hájek, Stráský, Jonáš – Benhák, Janoušek, Horejš, DaLippi – Kurali, T.Adam

Tabulka

1. Český Krumlov 4 3 0 1 20:5 9
2. Dynamo ČB U18 4 3 0 1 16:5 9
3. FK Hluboká 4 3 0 1 10:7 9
4. Písek 4 2 0 2 5:7 6
5. Čt. Dvory 4 0 1 3 5:16 1
6. SK Zliv 4 0 1 3 4:20 1