Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Lokomotiva Veselí nad Lužnicí - FK Hluboká

25.10.2010 10:08

 

 

Hlubočtí posílení domácím vítězstvím nad Lažištěm,cestovali na půdu dalšího nováčka krajského přeboru týmu z Veselí. S cílem odvést si nějáký ten bod a vzdálit se sestupovým vodám. Ačkoliv v utkání svého soupeře přehráli v cestě jim většinou stála dobře postavená branková konstrukce. Naopak domácí svou produktivitu dokázali stoprocentně využít a hlubočtí se domů vraceli opět bez bodů.

Jako první zahrozili hlubočtí,když hlavičkoval ve výhodné pozici Benhák,ale jen do míst kde stál domácí brankář Vančata. V 6.minutě tak otevřeli skóre domácí,když přízemní centr na přední tyč lehce tečoval Lukáš a míč podjel pod brankářem Brašničkou do sítě – 1:0. Ve 12.minutě už to bylo o dvě branky. Mašek podskočil dlouhý míč a Lukáš z první milimetrovým lobem překonal Brašničku podruhé – 2:0. To konečně probralo i hosty z Hluboké,kteří se stále častěji tlačili před branku domácích. A snížení se dočkali ve 23.minutě.Maškova střela skončila sice na břevně,ale do sítě ji uklidil velmi dobře hrající Kurali – 2:1. Ten společně se svým novým parťákem Benhákem,dělali domácím svým pohybem největší problémy. Do šatny se mohlo jít dokonce za nerozhodného stavu. To když se na zadní tyči objevili zcela osamocení Čermín s Váchou,ale prvně jmenovaný,hla­vičkoval těsně vedle.

Druhá půle se nesla ve znamení hlubockých zahozených šancí. Tu první měl na hlavě Kurali,ale jeho pokus jen o centimetry minul levou tyč Vančatovi branky. O pár chvil později se dostal za obranu Lukáš Adam a jeho střela halfvolejem zazvonila na břevno Vančatovi branky. V 60.minutě se uvolnil na pravé straně Benhák a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Janouška,ten ale nezamířil mezi tři tyče. V 68.minutě se po centru Čermína dostal k hlavičce Dudek,ale Vančata jeho pokus kryl. Definitivní zmar ukázala situace ze 77.minuty. Janoušek lobem překonal Vančatu,ale míč skončil na tyči,od které se odrazil k dobíhajímu Čermínovi,ale jeho pokus opět za překonaného Vančatu vykopl z brankové čáry jeden z obráncu. V 78.minutě zahrával Líkař přímý volný kop a míč,který by letěl zřejmě vedle branky,tečovala ve zdi dvojice Dudek Janoušek a míč se snesl za záda bezmocného Brašničky – 3:1. Pro hlubocké to byla definitvní rána. Šanci na snížení měl ještě po akci Váchy a přihrávce Dudka Marhoun,ale jeho střela z hranice šestnáckty skončila vedle domácí svatyně.

Hlubočtí tak z venku nepřivezli znovu ani bod. Nic jim nebyla platná převaha,fotbal se hraje na góly a na ty vyhrály domácí zaslouženě. V příštím zápase přivítá Hluboká doma už ve čtvrtek tým z Kaplice a hned v sobotu opět doma tým Čkyně. Obě utkání začínají v 10:15.

 

Milan Dudek (asistent trenéra Hluboké): „Co k zápasu? Už ve 12. minutě jsme po hrubých chybách prohrávali 0:2. Podařilo se nám pouze snížit a ve zbylé hodinovce marně dobývat domácí branku. Střely Maška a L. Adama mířily do břevna, Janoušek trefil tyč! Když už byl brankář překonanej, tak hlavičku Dudka a střely Čermína, Marhouna vykopl obránce. Prostě smolík, který byl v závěru podtržen gólem domácích na 3:1 ze standardky, kterou ve zdi tečoval Janoušek do protipohybu brankáře. Do Veselí bych chtěl poslat poděkování divákům. Ještě jsem v životě nezažil, aby domácí fanoušci tleskali akcím soupeře a vyprovodili ho potleskem i při odchodu do šaten.“


 

Sestava: Brašnička - Mašek (68.Dudek),Vácha,Stráský,Čermín - Jonáš(56.Winkler),Marhoun,Janoušek,Adam L.(80.Horejš) - Kurali,Benhák