Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Malše Roudné - FK Hluboká

12.10.2010 09:58

 

 

Hlubočtí hráči zajížděli v 10.kole na hřiště Roudného. Hosté byli posílení 3 bodovým ziskem z domácího utkání s Pískem si věřili i na jednoho z favoritý krajského přeboru tým Roudného. Ovšem nezachytili úvod obou poločasů a odjeli s krutou porážkou 3:0.

Jak už jsem psal v úvodu hlubočtí zaspali prvních 25 minut utkání. Už v 5.minutě se dostal za hlubockou obranu Záveský a tváří v tvář brankáři Brašničkovi poslal domácí do vedení – 1:0. Hlubočtí jakoby vstoupili do zápasu až s příliš velkým respektem a nic jim na klidu nepřidal ani rozhodčí Hrkal,který dva tvrdé zákroky Matouška a Cahynu nechal bez žlutých karet. Ve 12.minutě zahrozili opět domácí na roh Záveskéhé si naskočil Matoušek a Brašnička reflexivně vyrazil míč směřující pod břevno. Ve 20.minutě se domácí dožadovali pokutového kopu po souboji domácího Holého s Jonášem,píšťalka rozhodčího zůstala ale němá. O pár chvil později podskočil hlubocký Jonáš dlouhý nákop za obranu a umožnil tak Matouškovi postupovat sám ze strany na Brašničku,toho ovšem neprostřelil. Pak se konečně osmělili i hlubočtí. Štabrňák převzal míč na půlce a drzím průnikem přes tři hráče se dostal až do šestnáctky,ale na brankáře Kerla nevyzrál. Ve 36.minutě mohli hlubočtí vyrovnat,Stráský odcentroval a do vzduchu se zavěsil Janoušek,jeho hlavička ale skončila na břevně. Před pauzou to byli znovu hlubočtí,kteří mohli skórovat. Janoušek vyslal kolmici na Kuraliho,ten postupoval sám ze strany,ale nezamířil mezi tři tyče.

Úvod druhé půle patřil hlubockým. Jako první zahrozil Stráský,který sólem přes třičtvrtě hřiště se dostal do výhodné palebné pozice,ale v poslední moment zbytečně přihrával,nere­agujícímu Janouškovi. O chvilku později měl na kopačce vyrovnání Horejš,po centru Winklera lehce tečoval míč na přední tyči a Kerl zázračně vyrazil na roh. Poté přišel trest pro Hlubokou. Faul Cahyny na Maška nechal rozhodčí bez povšimnutí,domácí podnikli rychlý brejk na jejímž konci byl dorážející Havelka – 2:0.Hluboká pak otevřela hru a dávala prostor domácím k brejkům,ty ale většinou troskotali na dobře hrající stoperské dvojici Stráský Čermín. Hlubockým pak scházel pověstný krůček ke snížení,když Kurali přihrával před branku Horejšovi,ten ale na míč nedosáhl. Co ovšem bylo nejvíce záražející byly slovní výstupy domácího Šolce,směrem k rozhodčímu,roz­hodčí Hrkal ale z přehršele nadávek trestal pouze žlutou kartou. Další element utkání byly zákeřné zákroky domácího Cahyny,ovšem i tento hráč dohrál za benevolence rozhodčího Hrkala a to se žlutou kartou,která mu byla udělena až v 83.minutě. Domácí nakonec přidali ještě třetí branku,když na konečných 3:0 skóroval exhlubocký Holý.

Hluboká se tak opět přiblížila spodním vodám a v dalším kole přivítá tým Lažiště,který se dotáhl na hlubocké na jediný bod.

Milan Dudek (asistent trenéra Hluboké): „Hra pro diváka atraktivní, dost tvrdá a s šancemi na obou stranách. Brzo jsme inkasovali gól, pak domácí dlouho držel gólman Kerl a břevno. K nám to štěstí nebylo přikloněno ani ve druhém dějství. Hned v začátku to Kerl konečky prstů u tyče vytáhl a skoro z protiútoku to bylo 2:0. Ani pak se nám ze šancí nepodařilo dát kontaktní gól a v závěru jsme obdrželi třetí branku. Výsledek 3:0 je pro nás hodně krutý.“



 

 

Malše Roudné 3:0 FK Hluboká (1:0)

Branky: 5.Záveský,53.Havelka,85.Holý

Sestava: Brašnička – Štabrňák(82.T­.Adam),Čermín,Strás­ký,Jonáš – Winkler,Marhou­n,Janoušek,Ma­šek(65.Benhák) – Kurali,Horejš(75­.Hála)