Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Nepřesvědčivá generálka

16.03.2011 08:56

 

 

Hlubočtí hráči nastoupili v sobotu proti týmu Vodňan. Ještě nedávno účastník krajského přebotu, ukázal že má ambice na to se v příští sezoně do nejvyší krajské soutěže vrátit. Domácí hráči naopak musí podat za týden proti Milevsku mnohem lepší výkon, jinak se se zlou potážou.

Hluboká hlavně v prvním poločase předváděla fotbal, který ji za týden proti Milevsku na dobrý výsledek určitě stačit nebude. Vodňanští hráči byli agresivnější a jednoduší v kombinaci což dělalo domácím hráčům problémy. Ti naopak často drželi míč dlouho na svých kopačkách a utápěli se v kličkách a řadě nepřesností. Proto šli do vedení Vodňany. Po centru do vápna zůstal zcela nepokrytý Krejčí, navíc měl dost času si balon připravit do zakončení a prostřelit Brašničku – 0:1. Hluboká ani po inkasované brance nevypadala nikterak nebezpečně a až na pár hlavičkových pokusů Dudka nebo střeleckých pokusů Marhouna nic kloudného nevymyslela. I proto musel trenér Vácha o poločasové přestávce zvýšit hlas a své hráče upozornit, že krajská soutěž je za dveřmi a tenhle výkon v ní stačit nebude.

Ovšem ani druhou půli nezačala Hluboká nikterat aktivně. A Štěch se po chvilce řítil sám na Brašničku. Naštěstí pro hlubocké si míč v poslední chvíli ukopl a tak tato šance zůstala nepotrestána. Po hodině hry se Hluboká dočkala vyrovnání. Hájek rozehrál standartní situaci na přední tyč, kde byl volný Dudek a ten poslal míč z první do sítě – 1:1. To jako by nakoplo Hlubokou k větší aktivitě a po dalších 10 minutách už vedla. Hájek se uvolnil na pravé straně a přihrál na hranici šestnáctky volně nabíhajícímu Winklerovi. Ten se s míčem neparál a technickou střelou jej poslal do pravé horní růžku Novákovy branky – 2:1. Za dalších 5 minut se do zakončení řítil Jonáš, byl nedovoleně sražen a následovala penalta. Tuto pro Hlubokou nepříliš oblíbenou činnost si vzal nastarosti na hřišti ten nejpovolanější, kapitán Čermín. A penaltu chladnokrevně proměnil – 3:1. Tento gól byl také gólovou tečkou tohoto zápasu. Hluboká teda dokázala otočit vývoj zápasu a svého soupeře porazit. Ale jak už bylo několikrát zmíněno, takhle to v Krajské soutěži nepůjde.

V neděli od 15 hodin tak Hluboká přivítá na umělé trávě tým ZVVZ Milevsko. Hráči Hluboké se budou snažit vedoucímu týmu Krajské přeboru, trošku zkomplikovat jejich cestu za postupem do divize a na úvod jara si připsat vítězství.

FK Hluboká 3:1 Vodňany ( 0:1 ) branky: 60. Dudek, 70. Winkler, 75. Čermín z penalty – 23.Krejčí

Sestava: Brašnička – Štabrňák, Vácha, Hájek, Čermín – Benhák, Marhoun, L.Adam, Horejš – Dudek, Kurali

Střídali: Jonáš, Antoš, T.Adam, DaLippi, Hála