Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Půltucet od Juniorky

10.03.2011 08:29

 

 

Hluboká 14 dní před začátkem soutěže nastoupila v přípravě proti doposud nejtěžšímu soupeři. Tým českobudějovické juniorky čeká už příští týden start soutěže a tak jako generálku sehrál zápas s domácími borci. Hluboké chyběla brankářská jednička Brašnička a jelikož v záloze není jiný brankář, musel utkání odchytat druhý golman juniorky Vokatý. Bohužel neměl příležitost prokázat své kvality.

Hluboká k utkání přistoupila nebojácně a nebála se hrát. I tak ale tradičně s Junirkou brzy prohrávali. To když po chybě Lukáše Adama šel sám Timm na Vokatého. Vokatý nejprve výborně vytlačil Timma z dobré střelecké pozice, ovšem poté se téměr nulového úhlu nechal od téhož hráče prostřelit – 0:1. Druhý gól přidal Rein jehož přímý kop ze strany zapadl přesně do horního rohu Vokatého branky – 0:2. 15. minut tak stačilo hráčům Dynama na to, aby dvakrát vystřelili a dvakrát skórovali. Domácí ovšem nesložili zbraně a po centru Benháka se prosadil osamocený Kurali – 1:2. Tento stav ale dlouho nevydržel. Centr přes malé vápno prošel až k Timmovi a ten zvýšil na 1:3. Čtvrtý gól přidal z přímého kopu znovu Timm a završil tak hattrick. Zvláště za ten třetí gól může poděkovat brankáři Vokatému, protože i trenér Hluboké Karel Vácha by si postavil zeď lépe.

Do druhé půle Junirka poslala pendly z A týmu Hudsona a Mezlíka. Ale byla to Hluboká kdo zahrozila jako první. Nejprve roh Lukáše Adama trestuhodně minul jeho bratr Tomáš. A hned z dalšího centru orazítkoval Hájek břevno Jirkalovi branky. Gól tak padl na druhé straně po přetaženém rohovém kopu, trefil míč z první Kaňák a jeho skáková střela doputovala až do branky – 1:5. Pak Hluboká nastřelila tyč, ale konečnou podobu výsledku dal Mezlík a tak utkání skočilo 1:6.

V poslední generálce před utkáním s Milevskem. Přivítá Hluboká tým Vodňan. Z utkání s Juniorkou si může vzít ponaučení, že bez střel na branku, góly nepadají.

FK Hluboká 1:6 Dynamo B ( 1:4 )

branky: Kurali – 3 Timm, Rein, Kaňák, Mezlík

Sestava: Vokatý – Antoš, Hájek, Stráský, Čermín – Benhák, Adam L., Marhoun, Horejš – Dudek, Kurali

Střídali: T.Adam, Jonáš, Štabrňák, Hála, DaLippi