Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

Sokol Čížová - FK Hluboká

05.04.2011 09:42

 

 

Hluboká cestovala v rámci 18.kola Krajského přeboru na půdu třetího týmu KP, týmu Čížové. Řada hráčů Hluboké zřejmě podlehla uspokojení, že po výborném výkonu proti Milevsku, se domácí hráči porazí sami. V prvním poločase, ale zle narazili. Ač se hra ve druhé polovině diametrálně odlišovala od té v první, na zisk třeba jediného bodu to nestačilo.

Celý první poločas tahala Hluboká za kratší konec. První šanci měl domácí Brož. Po rohu Souhrady zůstal osamocen na zadní tyči, ale jeho střelu z první výborným reflexem zlikvidoval Brašnička. Další příležitost ke skórování měl Hovorka. Ale jeho ránu z 25 metrů vytahl z pod břevna brankář Brašnička. Domácí zle zatápěli hlavně akcemi po levé straně hřiště. Po další takové přišla první branka. Na levé straně se uvolnil Rybák a přihrávkou na zadní tyč našel domácího veteráně Bystrova. Ten neměl problém doklepnout míč do prázdné branky – 1:0. Ale ani po této brance se hlubočtí nevzpamatovali. Naopak doslova zkratový okamžik předvedl nejzkušenější hráč Hluboké Vácha. Po jeho chybě v rozehrávce toho využil Rybák – 2:0. Hluboká navíc za prvních 45.minut třikrát střídala a tak do druhého poločasu šla jedenáctka dohrát, ale hlavně předvést výkon který je hoden klubu Hluboké.

O poločase bylo v šatně Hluboké dosti živo a na hřišti to bylo znát. Hluboká nastoupila jako vyměněná. První příležitost měl Lukáš Adam, který pálil z hranice šestnáctky, ale jeho pokus vyrazil brankář Rams na roh. Po něm vyskočil nejvýše Dudek, míč lehce tečoval na zadní tyč, kde měl čas na zakončení Čermín, ale střílel těsně vedle. Hluboká se dočkala v 51. minutě, když Jonáš dlouhým pasem našel rozběhnutého Hájka a ten snížil – 2:1. Rozhodující moment přišel v 60.minutě. Domácí Zach dával malou domu. Tu ale vystihl Dudek. Bohužel pro Hlubokou trefil jen nohy brankáře Ramse. V 68.minutě potom po sérii chyb, skóroval domácí Kunt a zvýšil na 3:1. Hluboká pak sice stále měla mírnou převahu, ale byli to domácí kdo mohl přidat z brejku čtvrtý gól. Brankář Brašnička, si ale na dvakrát s Rybákovým sólem poradil.

Utkání tak skončilo pro Hlubokou prohrou a zároveň ponaučaním, že do každěho zápasu musí jít naplno, jinak budou body získávat těžko.

Sokol Čížová 3:1 FK Hluboká ( 2:0 ) branky: 27.Bystrov, 44.Rybák. 68.Kunt – 51.Hájek

Sestava: Brašnička – Antoš(33.Benhák), Stráský,Vácha(45­.Štabrňák),Čer­mín – Horejš, Adam L., Marhoun (43.Winkler), Jonáš – Dudek, Hájek