Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

V úterý s Jankovem

22.02.2011 08:53

 

 

Netradičně v úterý 22.2. od 17:30, nastoupí hlubočtí hráči do bojů o konečné umístění v Zimní lize. Tým Hluboké by měl být až na zraněného Janouška a pracovně vytíženého Stráského kompletní.

Hluboká po nezdaru ve skupině, kdy jí o lepší umístění připravilo jen horší skóre, chce ve skupině o konečné 7.-9. místo dopadnou co nejlépe. Možnost prvního kroku k dobrému umístění má právě proti Jankovu. Týmu se kterým se pravidelně potkává v Krajském přeboru. I letošní duel nabízí jednu pikantnost a to v podobě hostujícího Hrdého, který v Jankově hostuje právě z Hluboké. Hráč který byl před rokem ještě nepostradatelnou ikonou hlubockých zadních řad, se bude v Jankově chtít dostat opět do dobré formy a velkou motivaci bude mít určitě proti Hluboké.

Stejně velkou motivací, ale budou oplívat i hráči Hluboké, kteří se budou snažit nejen Hrdému, ale celému týmu Jankova ukázat, že před blížícím se startem Krajské soutěže jsou ve velmi dobré formě. Zejména pak budou chtít na hřišti prodat kilometry naběhané v kopcích hlubockých panoramat. Utkání začíná v 17:30 na umělé trávě a všichni jste srdečně zváni.