Vyhledávání


Kontakt

FK Hluboká nad Vltavou

E-mail: nikitinalexandr@seznam.cz

ZVVZ Milevsko - FK Hluboká

16.09.2010 15:55

 

Hluboká cestovala v úvodním kole krajského přeboru na hřiště ambiciózního Milevska,které mělo za sebou velmi dobrou letní přípravu. Hluboká odehrál velmi smolný zápas,protože minimálně na bod měla,bohužel na úvod jí nebyl přán ani jeden.

Do utkání lépe vstoupilo domácí Milevsko,které díky sérii standartních situací dostalo Hlubokou na 10 minut pod tlak. Z tohoto tlaku,ale vytěžili jedinou střelu na branku. Po rohu Bozděcha zůstal zcela osamocený na penaltě Kuchař,ale s jeho střelou si dokázal brankář Brašnička poradit. Poté zahrozili i hosté. Po přihrávce Horejše se v šestnátce uvolnil Kurali,ale jeho technickou střelu směřující pod břevno,zachytil brankář domácích Horka. Do konce prvního poločasu se Hluboké ještě naskytli dvě brejkové situace,ale ani jednu nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. A tak se šlo do šaten za bezbrankové stavu.

V úvodu druhé půle domácí opět zatlačili Hlubokou na vlastní polovinu,ale opět z toho nevytěžili nikterak nebezpečnou situaci před hlubockou svatyní. Naopak v 51.minutě po přihrávce Štabrňáka zkoušel patičkou překvapit Horku Dudek,ale jeho pokus šel těsně vedle. V 55.minutě přišel zřejmě zlomový moment utkání na pravé straně se uvolnil Horejš,který vyslal přihrávkou do šestnáctky Kurali,ten posunul míč na nabíhajícího Dudka,který byl za zedu sražen jedním z obránců,ovšem píšťalka rozhodčího Dvořáka zůstala němá. Hostující lavička se v té chvíli hodně hněvala. Navíc v 63.minutě udeřili domácí. Přetažený míč si zpracoval Bozděch a tvrdou ranou propálil vše co mu stálo v cestě – 1:0. Hlubočtí ale nesložili zbraně a mohli vyrovnat. V 70.minutě se dostal do šestnáctky Horejš a střelou na bliží tyč nechal vyniknout brankáře Horka. O 2 minutky později zahrávala Hluboká z hranice šestnáctky přímý kop. Ten zahrál Dudek jeho střelu brankář Horka vyrazil a následnou dorážku Kuraliho vytěsnil na roh. Poté mohli domácí přidat druhou branku,když po centru Málka,hlavičkoval z malého vápna osamocený Barda,ale jeho nepovedený pokus skončil v rukou Brašničky. Hluboká měla ještě jednu šanci na vyrovnání po rohu Janouška,se míč odrazil ke Kuralimu,ten ale netrefil míč ideálně a tak ležící brankář Horka neměl problém se rychle zvednout a míč znovu vyrazit na roh. A tak utkání,kterému by spíše slušela remíza,vyhráli šťastnější domácí.

V příštím kole přivítá Hluboká na svém hřišti tým Čížové a to POZOR V SOBOTU V 10:15!!! Doufáme že na hlubocký stadion zavítá co nejvíce diváků a 3 body zůstanou doma na Hluboké,která má za loňskou sezónu co vracet Čížové.

ZVVZ Milevsko 1:0 FK Hluboká (0:0)

Sestava : Brašnička – Vácha(70.Antoš),Čer­mín,Stráský,Mar­houn -Štabrňák,Janou­šek,Adam L.,Horejš (82.Hála) – Kurali,Dudek